zamykamy bramy / otwieramy bramy
Moderator: Moderatorzy
Re: zamykamy bramy / otwieramy bramy
Łał Super żyjemy dalej!! serdeczne dzięki zaangażowanym. Dobro powraca i na pewno wam to wynagrodzi!
Super, dzięki. To teraz dM ma kolejny powód, żeby nagrać nową Płytę.
Świetna wiadomość!!
No to siup: https://www.youtube.com/watch?v=42FjiQKsPl4
No to siup: https://www.youtube.com/watch?v=42FjiQKsPl4
Dzięki chriss !
------
ps. nie funkcjonuję w mediach społecznościowych, a Forum DM jest dla mnie najzdrowszą alternatywą, chociaż wiem że czasami niusy wpadają troszkę poźniej ...
------
ps. nie funkcjonuję w mediach społecznościowych, a Forum DM jest dla mnie najzdrowszą alternatywą, chociaż wiem że czasami niusy wpadają troszkę poźniej ...
Uff…a już myślałem że strace najlepsze źródło informacji
-
kamień z serca, dziękuję!
-
Szok i niedowierzanie, ja tu już 21 lat jestem?
Dobrze że mnie ominęła ta nerwówka i mogę nadal zaglądać i podśmiewywać się z co niektórych postów tych za mocno spiętych userów
Ale fakt, szkoda też, że to już nie taka aktywność jak jeszcze ze dwie płyty temu...
Dobrze że mnie ominęła ta nerwówka i mogę nadal zaglądać i podśmiewywać się z co niektórych postów tych za mocno spiętych userów
Ale fakt, szkoda też, że to już nie taka aktywność jak jeszcze ze dwie płyty temu...
Gratulacje i podziękowania Wszystkim, którzy starali się aby kawał historii przetrwał i dalej działał.
Hej, wybaczcie, ze chwilę jeszcze może coś się zmieniać, ale musimy dopieścić i przenieść stare forum do nowej wersji (np styl i bazy danych) a to jeszcze czasem sprawia niespodzianki...
[i]Let the beads of sweat flow
Until the ends have met though
Could take a long time
Working on the pipeline
[/i]
[i]Let the beads of sweat flow
Until the ends have met though
Could take a long time
Working on the pipeline
[/i]
Ty to potrafisz wzruszyć. Aż mi się łezka zakręciła. Moje stare elvisowe forum tak wyglądało
kurde widze ze wracaja avatary, w sumie troche mi ich brakuje teraz jak ich nie ma to dopiero sobie zdalem sprawe ze orientuje sie (pewnie podswiadomie) i rozpoznaje uzytkownikow bardziej po avatarach niz po nickach, ja kiedys 20 lat temu mialem zacny avatar pana Reznora ale po jakims czasie zniknal ???, potem juz go nie odnowilem ale teraz po 20 latach nie bede sie wyglupial z awatarem
Dobra robota Panowie Nie spodziewałem się, że nastąpi to tak szybko. Spóźniony zapłon Na razie odnajduję się w nowej rzeczywistości.
tralalala
nic ododac nic ująć
nic ododac nic ująć
No i gitara, jak mawiał klasyk.
pytanko,kiedy wracamy do tradycyjnej szaty ?
Też chciałbym to wiedzieć. Ta średnio mi odpowiada.
nie wiem jak u Was ale u mnie jest prawie to samo juz, przed cala akcja ja zawsze mialem w ustawieniach witryny styl comatose, wiec teraz sobie na to zmienilem z domyslnego prosilvera i jest prawie jak bylo
-
otóż to - styl comatose i jest podobnie jak było
Dziękować
wlasnie PRAWIE ale nie tak samo , a ja pytalem konkretnie o