The Mission + Martin Gore

tematy dotyczące solowych projektów

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
rdtt
Kontakt:

The Mission + Martin Gore

Post autor: rdtt »

Martin wystąpi gościnnie na albumie The Mission :)
http://www.depeche-mode.com/2016/08/12/ ... e-mission/
Awatar użytkownika
Libijczyk93

Re: The Mission + Martin Gore

Post autor: Libijczyk93 »

Jeśli to,co Hussey mówi o nowym albumie jest prawdą, to szykuje się ciekawy album. :)
Awatar użytkownika
depesbe

Post autor: depesbe »

Uważam , że "backing vocal" od Martina L. Gore na płycie The Mission, to nie jest temat od projektów solowych MLG. No, ale moderacja decyduje... Pozdrawiam serdecznie. :roll:
Awatar użytkownika
rdtt
Kontakt:

Post autor: rdtt »

Awatar użytkownika
CureMar

Post autor: CureMar »

Martin pojawia się w utworze „Only You & You Alone“ a najbardziej to słychać w ostatnich 2 minutach.
Po pierwszym przesłuchaniu - bardzo dobra płyta.
Awatar użytkownika
depesbe

Post autor: depesbe »

Fakt - Martin pojawia się na utworze nr 11(Only You & You Alone"). Jednak słychać Go już od 3 minuty i 40 sekundy, od utworu trwającego ponad 7 minut. Od 5'50 do 6'20 samotny vocal MG. Co do albumu The Mission- bardzo pozytywne zaskoczenie. :brawo:
Awatar użytkownika
dK

Post autor: dK »

Jest juz singlowa wersja TOS2020 ReMission International (w kawałku usłyszymy oczywiście Martina - 34 sek i 2 minuta 30 :) )

teledysk deepstate'owy w kagańcach promujący plandemię, który kompletnie mi się nie podoba, ale sama nuta BOMBA : https://www.youtube.com/watch?v=VE1I6q- ... adio=1&t=3

EDIT: Wersja Trentemøller najlepsza
Black ceLebrator

Post autor: Black ceLebrator »

Szkoda, że tego wątku nie dojrzałem wcześniej, szczególnie, że z twórczością Hussey'a (The Sisters Of Mercy, The Mission) obcuję nieprzerwanie od lat 90'.
Płytka The Mission - Another Fall From Grace jest dla mnie za*ebista - to taki gothic rock classics, zaplanowane przez Hussey'a wyzwanie, mające na celu uzupełnić brakujące ogniwo między płytami TSOM - First And Last And Always i TM - Good's Own Medicine.
Wg mnie, eksperyment się udał, a udział dodatkowych muzyków, w tym MG, to dodatkowy plus.
Jest tam kilka motywów i melodii żywcem zerżniętych z TSOM, ale mi to absolutnie nie przeszkadza.
Szkoda tylko, że TM osiadł na laurach - sam Hussey twierdzi, że to final album - ot taki opus magnum zamykający dyskografię.
Black ceLebrator

Sorry, że zbaczam z tematu, ale naszła mnie refleksja: Dlaczego na tym forum dotąd nikt w sekcji Pozostałe grupy (365 wątków) nie dodał wątku The Sisters Of Mercy/Sisterhood?
Z życia wiem, że dla wielu fanów DM, w tym dla mnie, muzyka gotycka jest chlebem codziennym.
Takie albumy jak Floodland i Gift uważam osobiście za brylanty na miarę najbardziej docenianych dzieł DM.
Niestety, bezczynność wydawnicza Eldritcha po 1993 r., jest dla mnie bardzo irytująca, bootlegów nie biorę pod uwagę.
FM

Post autor: FM »

A któż to wie? Nic nie stoi na przeszkodzie, abyś założył takowy.
phoenix36
Kontakt:

Post autor: phoenix36 »

Black ceLebrator pisze:Sorry, że zbaczam z tematu, ale naszła mnie refleksja: Dlaczego na tym forum dotąd nikt w sekcji Pozostałe grupy (365 wątków) nie dodał wątku The Sisters Of Mercy/Sisterhood?
Zdaje się, że był lata temu. Zawsze można założyć, jak kogoś to interesuje ;)
Black ceLebrator

Nie chciałem dodawać tego wątku, gdyż temat nie jest rozwojowy, a wyłącznie historyczny :)
Dlatego podzieliłem się swoją opinią właśnie tutaj.
ODPOWIEDZ