Paper Monsters czy Hourglass?
Moderator: Moderatorzy
-
Ciocia Samo Zło
-
evelyn_shine
- Kontakt:
-
black star
-
calico_jack
-
black star
-
Condemnation93
Re: PAPER MONSTERS czy HOURGLASS ?
Dla mnie obie płyty , prezentują genialny poziom.Po ich przesłuchaniu stwierdzam wręcz że Dave jest Muzycznym Bogiem,Geniuszem.
Pejper.
Ałerglas pasowałoby bardziej pod dm, w każdym, bądź razie porwały mnie hidden hałsy, blek end blu egeny, brudne lepkie i breathe do tego stopnia, że wolem pm niż h.
Ałerglas pasowałoby bardziej pod dm, w każdym, bądź razie porwały mnie hidden hałsy, blek end blu egeny, brudne lepkie i breathe do tego stopnia, że wolem pm niż h.
-
Pepe.
Wielkie słowa.Condemnation93 pisze:Dla mnie obie płyty , prezentują genialny poziom.Po ich przesłuchaniu stwierdzam wręcz że Dave jest Muzycznym Bogiem,Geniuszem.
W/g mnie solowy Gahan jest po prostu słaby, nudny i monotonny.
-
Condemnation93
Kwestia gustu
.Dla mnie jest genialny , dla ciebie słaby.Zresztą , dla mnie Dave jest Muzycznym Bogiem , Geniuszem i to nie tylko solo , ale także jako wokalista DM.
-
bloodline101
Hourglass jest lepszy, bo dojrzalszy, bardziej przebojowy, co nie znaczy, że nie doceniam Paper Monsters, Dave jest coraz lepszy solo i myslę, że jego indywidualna twórczość nabiera rozpędu
też tak myślę.Pepe. pisze:W/g mnie solowy Gahan jest po prostu słaby, nudny i monotonny.
-
Agent Orange
Podtrzymuję zdanie. Paper Monsters za I need You ,Bottle living i generalnie za to, że istnieje jakaś koncepcja tego albumu. Hourglass to bezpłciowa i bezkształtna papka.
-
bloodline101
bezpłciowe, niekształtne?
OK, wiadomo, że nie każdego musi zachwycać, ale utworóy takie jak "Deeper and deeper ", "Kingdom", "A little lie" okreslić takim mianem?
lekka przesada
-
Agent Orange
Żadna przesada. Te utwory brzmią jak produkty amigowej demo-sceny z pierwszej połowy lat 90 tych. Ba, można było tam znaleźć wiele znacznie ciekawszych dokonań, od tej pseudo-elektronicznej papki.