Dobrze wiedziałeś
Ta pani jako jedyna kobieta w historii, dotarła z piosenką na szczyt amerykańskiej listy przebojów w latach 60, 70, 80 i 90,komputer w latach 60-tych W naszych czasach to wszystko jest możliwe i większość artystów to wykorzystuje, ale to inna bajka
Osobiście podoba mi sie jej głos donośny ,lekko przepity ale nie róbmy dodatkowego tematu w tym temacie to jest tylko i wyłącznie moje osobiste zdanie
Do listy ulubionych z Klepsydry doszło dziś Down. Jak ja mogłam tego nie docenić wcześniej.
Na dzień dzisiejszy Down i Saw Something są ex aequo na 1. miejscu w moim zestawieniu (następne Deeper And Deeper - reszta może nie istnieć ).
Bardzo trudno mi wybrać między Down, Saw Something i Use You, tak więc na razie wstrzymam się od głosu, może z czasem lider sam niepostrzeżenie się wyłoni
Nie prawda "21 Days" jest to utwór w klimacie rockowo-bluesowym i tylko dlatego może budzić skojarzenia z ostatnim dokonaniem Alan`a, SubHuman. Jednak nic od niego nie ściągnął gdyż fascynacje Dave`a tymi gatunkami muzycznymi słychać już na Paper Monsters.
Ja bardzo lubię "Use you","Deeper and Deeper" ale nr 1 jest "Kingdom".Nie umiem wyjaśnić dlaczego ale ten utwór ma jakąś taką swoistą aurę,która mnie do niego przyciąga.
Zagłosowałam na A Little Lie, bo od pierwszego przesłuchania zrobiła na mnie niesamowite wrażenie, ale w sumie prościej będzie powiedzieć (napisać ;P), że najmniej mi "leży" Endless.
W codziennej gonitwie nie mam czasu na pisanie różnych takich tam ...
ale ta płyta dostarcza mi wiele przyjemności i wiary, że wszystko jeszcze przed nami