Sny fana DM

wszystko co związane jest z depeche mode a nie pasuje do innej kategorii

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Geo Dutour

Sny fana DM

Post autor: Geo Dutour »

Miewacie jakieś sny związane z Depeche Mode? Mi się raz śniło, że zespół wydał singla w ponad stu różnych lokalnych wersjach językowych. Tzn. Dave i Martin śpiewali oczywiście po angielsku, ale lokalnie singiel miał krótką wstawkę zaśpiewaną w lokalnym języku przez jakiegoś wokalistę czy wokalistkę gościnnie. Oczywiście była też wersja polska, ale ze snu nie pamiętam z czyim gościnnym udziałem.
robertlublin

Re: Sny fana DM

Post autor: robertlublin »

Ktoś tu chyba mocno przypalił albo co innego. Głupszego posta nie czytałem, serio.
Awatar użytkownika
dK

Post autor: dK »

Fajny patent na singla :) w czasach kiedy takowe praktycznie nie wychodzą z pewnością wzbudziłby zainteresowanie
Awatar użytkownika
krzysiek

Post autor: krzysiek »

Geo Dutour pisze:Oczywiście była też wersja polska, ale ze snu nie pamiętam z czyim gościnnym udziałem.

śpiewał Zenek Martyniuk a utwór nosił tytuł World In My Green Eyes
C-M

Post autor: C-M »

robertlublin pisze:Ktoś tu chyba mocno przypalił albo co innego. Głupszego posta nie czytałem, serio.
ale to jest dobry temat, możliwości ludzkiego mózgu są ogromne i niezbadane
po silnych lekach przeciwbólowych, niektórych lekach psychotropowych występują niesamowicie realistyczne, dziwne sny, może Ci się przyśnić nowy hit na miarę Enjoy the Silence
Geo Dutour

Post autor: Geo Dutour »

robertlublin pisze:Ktoś tu chyba mocno przypalił albo co innego. Głupszego posta nie czytałem, serio.
Nie oceniaj czyichś postów, żeby i Twoje szczyty inteligencji nie były oceniane.
Awatar użytkownika
boshek

Post autor: boshek »

Śniło mi się, że DM wystąpili w "Jaka to melodia". Dave miał na sobie wędkarską kamizelkę i buty trumniaki z Carrefour'a. Martin nie miał jednego zęba na przedzie. Zaśpiewali Nothing To Fear po norwesku. Bisów nie było.
ODPOWIEDZ