Sny fana DM
Moderator: Moderatorzy
-
Sny fana DM
Miewacie jakieś sny związane z Depeche Mode? Mi się raz śniło, że zespół wydał singla w ponad stu różnych lokalnych wersjach językowych. Tzn. Dave i Martin śpiewali oczywiście po angielsku, ale lokalnie singiel miał krótką wstawkę zaśpiewaną w lokalnym języku przez jakiegoś wokalistę czy wokalistkę gościnnie. Oczywiście była też wersja polska, ale ze snu nie pamiętam z czyim gościnnym udziałem.
-
Re: Sny fana DM
Ktoś tu chyba mocno przypalił albo co innego. Głupszego posta nie czytałem, serio.
Fajny patent na singla
w czasach kiedy takowe praktycznie nie wychodzą z pewnością wzbudziłby zainteresowanie

Geo Dutour pisze:Oczywiście była też wersja polska, ale ze snu nie pamiętam z czyim gościnnym udziałem.
śpiewał Zenek Martyniuk a utwór nosił tytuł World In My Green Eyes
ale to jest dobry temat, możliwości ludzkiego mózgu są ogromne i niezbadanerobertlublin pisze:Ktoś tu chyba mocno przypalił albo co innego. Głupszego posta nie czytałem, serio.
po silnych lekach przeciwbólowych, niektórych lekach psychotropowych występują niesamowicie realistyczne, dziwne sny, może Ci się przyśnić nowy hit na miarę Enjoy the Silence
-
Nie oceniaj czyichś postów, żeby i Twoje szczyty inteligencji nie były oceniane.robertlublin pisze:Ktoś tu chyba mocno przypalił albo co innego. Głupszego posta nie czytałem, serio.
Śniło mi się, że DM wystąpili w "Jaka to melodia". Dave miał na sobie wędkarską kamizelkę i buty trumniaki z Carrefour'a. Martin nie miał jednego zęba na przedzie. Zaśpiewali Nothing To Fear po norwesku. Bisów nie było.