Violator

oficjalne wydawnictwa depeche mode

Moderatorzy: nancy boy, Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Waltari
Kontakt:

Re: Violator

Post autor: Waltari »

Nie jestem zbieraczem depeszowskich gadżetów, ale a propos "Violatora" mam trzy dedykowane wydawnictwa/gadżety. to wrzuciłem ich foty:
http://piotrkasinski.blogspot.com/2020/ ... -mode.html
Awatar użytkownika
fred
Kontakt:

Post autor: fred »

BABYLON pisze:Wychodzi Volator Box, 10 płyt. Chyba 24 kwietnia

Dno i wodorosty. Za 800 zł muzyka w audio stereo. To jak mp3. Nic wielkiego. Żeby to było chociaż 5.1!
I wydanie kolekcjonerskie a płyty w papierowych kopertach jak gniot dołączony do gazety w promocji.
Kto wymyśli wkładke do gramofonu 5.1 Nobel murowany !! :lol: :lol:
czapelka

Post autor: czapelka »

E tam. Nobel od razu. Pokombinowaliby to by i wymyślili. W końcu były winyle kwadrofoniczne, a więc 4.0. Wystarczy zatem dołożyć jeszcze jedną ścieżkę na 2 kanały (1.1) i wlała! :)
orzech65

Post autor: orzech65 »

To już 30 lat, można dziś wypić coś urodzinowego. Po ukazaniu się tego albumu nie byłem zachwycony, zwłaszcza, że po Personal Jesus spodziewałem się czegoś bardziej mrocznego, ale z perspektywy czasu album broni się. Nie wiem czemu, ale do dzisiaj mam sentyment do Halo: "A kiedy rozpadną się nasze światy Kiedy zawalą się ściany Choć sami jesteśmy sobie winni Nie będziemy żałować"...
phoenix36
Kontakt:

Post autor: phoenix36 »

31 lat ;) 30 lat było rok temu.
orzech65

Post autor: orzech65 »

Słusznie, dziękuję za sprostowanie - jakoś mi ten rok się zapomniał ... (by nie powiedzieć, że jest do zapomnienia) Ale takie czasy (nie przypominam sobie roku w którym nie byłem na żadnym koncercie.
C-M

Post autor: C-M »

del.
Awatar użytkownika
SweetestPerfection2

Post autor: SweetestPerfection2 »

BABYLON pisze:Wychodzi Volator Box, 10 płyt. Chyba 24 kwietnia

Dno i wodorosty. Za 800 zł muzyka w audio stereo. To jak mp3. Nic wielkiego. Żeby to było chociaż 5.1!
I wydanie kolekcjonerskie a płyty w papierowych kopertach jak gniot dołączony do gazety w promocji.

Co z tego że ciekawa zawartośc”… Złodziejstwo i rozbój w biały dzień
Wróciłem na forum, żeby wprowadzić wreszcie coś merytorycznego do tego zepsutego miejsca, dlatego dopiero dziś zauważyłem ten skandaliczny komentarzyk. To okropne co zrobiło Depeche Mode! Wydało reedycje 12" singli w kopertach z papieru. Oczywiście, że winyle w papierowych kopertach to rzadkość, dotąd kupowało się je w złotych milionkaratowych opakowaniach z brylantami. Za kogo ten zespół nas ma? :cry:
A tak na marginesie, komentarz niejakiego BABYLON słabo się zestarzał, ten "gniot" za 800 zł wyprzedał się na pniu i dziś pojawia się czasem na aukcjach za 2000-5000 zł, może nawet już więcej, dawno nie sprawdzałem. Jak widać tylko niejaki BABYLON uznaje to za "śmieciowe" wydawnictwo, godne dołączenia do gazety w promocji. Natomiast inni ludzie nie mają do siebie szacunku, skoro tak walili drzwiami i oknami byle tylko to kupić.
Co za kompromitacja, niejakiego BABYLON. Wyobraził sobie box 12" winyli w steelbookach :lol:
phoenix36
Kontakt:

Post autor: phoenix36 »

ODPOWIEDZ