Violator
Moderatorzy: nancy boy, Moderatorzy
Re: Violator
Nie jestem zbieraczem depeszowskich gadżetów, ale a propos "Violatora" mam trzy dedykowane wydawnictwa/gadżety. to wrzuciłem ich foty:
http://piotrkasinski.blogspot.com/2020/ ... -mode.html
http://piotrkasinski.blogspot.com/2020/ ... -mode.html
Kto wymyśli wkładke do gramofonu 5.1 Nobel murowany !!BABYLON pisze:Wychodzi Volator Box, 10 płyt. Chyba 24 kwietnia
Dno i wodorosty. Za 800 zł muzyka w audio stereo. To jak mp3. Nic wielkiego. Żeby to było chociaż 5.1!
I wydanie kolekcjonerskie a płyty w papierowych kopertach jak gniot dołączony do gazety w promocji.
E tam. Nobel od razu. Pokombinowaliby to by i wymyślili. W końcu były winyle kwadrofoniczne, a więc 4.0. Wystarczy zatem dołożyć jeszcze jedną ścieżkę na 2 kanały (1.1) i wlała!
To już 30 lat, można dziś wypić coś urodzinowego. Po ukazaniu się tego albumu nie byłem zachwycony, zwłaszcza, że po Personal Jesus spodziewałem się czegoś bardziej mrocznego, ale z perspektywy czasu album broni się. Nie wiem czemu, ale do dzisiaj mam sentyment do Halo: "A kiedy rozpadną się nasze światy Kiedy zawalą się ściany Choć sami jesteśmy sobie winni Nie będziemy żałować"...
31 lat 30 lat było rok temu.
Słusznie, dziękuję za sprostowanie - jakoś mi ten rok się zapomniał ... (by nie powiedzieć, że jest do zapomnienia) Ale takie czasy (nie przypominam sobie roku w którym nie byłem na żadnym koncercie.
-
Wróciłem na forum, żeby wprowadzić wreszcie coś merytorycznego do tego zepsutego miejsca, dlatego dopiero dziś zauważyłem ten skandaliczny komentarzyk. To okropne co zrobiło Depeche Mode! Wydało reedycje 12" singli w kopertach z papieru. Oczywiście, że winyle w papierowych kopertach to rzadkość, dotąd kupowało się je w złotych milionkaratowych opakowaniach z brylantami. Za kogo ten zespół nas ma?BABYLON pisze:Wychodzi Volator Box, 10 płyt. Chyba 24 kwietnia
Dno i wodorosty. Za 800 zł muzyka w audio stereo. To jak mp3. Nic wielkiego. Żeby to było chociaż 5.1!
I wydanie kolekcjonerskie a płyty w papierowych kopertach jak gniot dołączony do gazety w promocji.
Co z tego że ciekawa zawartośc”… Złodziejstwo i rozbój w biały dzień
A tak na marginesie, komentarz niejakiego BABYLON słabo się zestarzał, ten "gniot" za 800 zł wyprzedał się na pniu i dziś pojawia się czasem na aukcjach za 2000-5000 zł, może nawet już więcej, dawno nie sprawdzałem. Jak widać tylko niejaki BABYLON uznaje to za "śmieciowe" wydawnictwo, godne dołączenia do gazety w promocji. Natomiast inni ludzie nie mają do siebie szacunku, skoro tak walili drzwiami i oknami byle tylko to kupić.
Co za kompromitacja, niejakiego BABYLON. Wyobraził sobie box 12" winyli w steelbookach