Uderz w stół, a nożyce się odezwądepesbe pisze:@French, weź człowieku nie pisz bzdur. Coś Ci się ubzdurało i w tym tkwisz.FrenchIsStrange pisze: czy depesbe (który w dniu koncertu na narodowym 2013 robił syf podszywając się pod mój nick i grożąc mi
A Grega szkoda że nie ma już na tym forum, spoko Gość był...
Pytanie do moderatora
Moderator: Moderatorzy
Re: Pytanie do moderatora
Szkoda I z tego co czytam, to w sumie przez niewielkie coś.nancy boy pisze:Ale to Greg poprosił (i to bardzo stanowczo) o usunięcie swojego konta. Nie wiem dlaczego, ale nie chciał już być na forum. Każda prośba o usunięcie konta jest spełniana. Dlaczego ma nie być? Pobyt na forum jest dobrowolny i nie jest za karę, ktokolwiek chce odejść odchodzi. Nie mogę kazać mu tu być lub zabronić odchodzenia.
Dokładnie. Greg, jeśli to czytasz, trzymaj się!FrenchIsStrange pisze:Szkoda tylko, że takie różne barany pomimo zgłoszeń wielu użytkowników trzymały się na forum bardzo długo. Wtedy szybkich akcji nie było.
Kolejny normalny user pożegnał się z forum. Odchodzą ludzie, który mają jakiś wkład. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz.
Taa, jakby mnie ktoś oskarżył bezpodstawnie o morderstwo, miałbym siedzieć cicho?Genesis pisze:
Uderz w stół, a nożyce się odezwą
Następny nawiedzony na tym forum zaistniał.
Mam pytanie odnośnie tego:
http://depechemode-forum.pl/viewtopic.p ... 7#p1191517
Czy dałoby się jakoś uczcić Jego pamięć tutaj? Może zawiesić forum na jeden dzień w ramach hołdu? Wiem, że trasa, że Open Air itp., ale w końcu Był jednym z Nas...
http://depechemode-forum.pl/viewtopic.p ... 7#p1191517
Czy dałoby się jakoś uczcić Jego pamięć tutaj? Może zawiesić forum na jeden dzień w ramach hołdu? Wiem, że trasa, że Open Air itp., ale w końcu Był jednym z Nas...
Forum bywało zawieszone tylko z powodów technicznych
Przykra sprawa, ale fajnie chociaż go upamiętnić postem tutaj.
Przykra sprawa, ale fajnie chociaż go upamiętnić postem tutaj.
Bardzo proszę o usunięcie konta. Uszanuj proszę moją prośbę. Dziękuję.
Zajmiecie się w końcu spamem od @deborah?
Szanowni Państwo ADMINISTRATORZY i MODERATORZY. Dołączam się do poprzedniej prośby użytkownika phoenix36 i uprzejmie wnoszę o podjęcie pilnych działań, celem zablokowania użytkowania deborah, który ewidentnie spanuje dział POZOSTAŁE GRUPY (nie sprawdzałem na własnej osobie, jakie skutki powoduje kliknięcie na aktywną część zamieszczanych postów).
Widocznie jeszcze za mało spamu by podeszło pod regulamin
WTF?! Co tu się odwaliło? Tak już zostanie? Ponad 20 lat i nagle zmiana...chyba nie muszę pisać o co chodzi. Widać niestety...
Aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Moje pierwsze Elvisowe forum w 2010 tak właśnie wyglądało
Well, coś co powinno wydarzyć się lata temu dzieje się dziś....
-
Właśnie, o co chodzi (?)FM pisze:WTF?! Co tu się odwaliło? Tak już zostanie? Ponad 20 lat i nagle zmiana...chyba nie muszę pisać o co chodzi. Widać niestety...
Wejdźcie sobie: "Panel użytkownika" --> "Ustawienia" --> "Ustawienia prywatne" --> ustawcie sobie "Styl forum" na "comatose" --> "Wyślij" --> przeładowanie strony --> i wlała!
Starość nie radość a Forum ma swoje lata. Ale też się zdziwiłem
Prowadzimy, a właściwie Jarek, od jakiegoś czasu prowadzi prace na serwerze. Próbujemy przenieść się do nowej serwerowni. Są z tym pewne problemy wynikające ze starego (obecnego serwera) i zakładam, że dzisiejsza niespodzianka jest pokłosiem tych działań.
Prowadzimy, a właściwie Jarek, od jakiegoś czasu prowadzi prace na serwerze. Próbujemy przenieść się do nowej serwerowni. Są z tym pewne problemy wynikające ze starego (obecnego serwera) i zakładam, że dzisiejsza niespodzianka jest pokłosiem tych działań.
Wiecor nie żartuj. Okropnie jest. Kolor do d...awatary po prawej stronie...a miałem nadzieję że chociaż tutaj nie nastąpi pójście wzorem innych tego typu stron.Więcor pisze:Aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Moje pierwsze Elvisowe forum w 2010 tak właśnie wyglądało
@Czapelka, dzięki za radę. Spróbujemy. No i jest jak było.
Ja myślę